top of page

Finn Lykke Schmidt

Finn Lykke Schmidt

Ikke uden bæven havde bestyrelsen besluttet at for første gang invitere en ikke-fotograf til at tale på vores januararrangement. Det var PD i psykologi og praktiserende psykoterapeut Finn Lykke Schmidt, der til daglig arbejder med at få det bedste frem i kreative mennesker. Også dette arrangement kunne imidlertid lokke medlemmerne hjemmefra, og endnu engang måtte bestyrelsen løbe rundt og finde flere stole i sidste øjeblik, mens stadigt flere strømmede ind.


Finn causerede over den kreative skabelsesproces og om hvordan han havde arbejdet med børns kunstopfattelse. På baggrund af malerier, filmklip, personlige erfaringer og enkelte fotos inspirerede han desuden til, hvordan man kan sætte sig op til at yde sit bedste som fotograf med en kunstnerisk kant. Der var velfortjent bifald. Efter pausen, hvor der blandt andet var mulighed for at nyde et glas champagne, boblede diskussionen lystigt blandt Fotografisk Salons stadigt mere diskussionslyste medlemmer omkring alt fra den kreative proces til personlige erfaringer omkring afsætning af fotos med kunstneriske kvaliteter.Oversigt
bottom of page