top of page

Tomace


Tomace

Et af vores medlemmer var så flink at sms'e en anmeldelse af arrangementet med Tomace, allerede mens vi var på vej hjem efter at have ryddet op efter endnu en god aften i Skyderiet:

"Vil bare lige sige, at foredraget, I havde skaffet til i aften, er det mest spændende til dags dato, (samt hvad jeg nogen sinde har oplevet, jeg har gåsehud endnu..) kæft han er dygtig, er SÅ fascineret af Tomace! Rigtig godt arrangement!"

Tomace er et kaldenavn, der har hængt ved siden de unge skaterdage. Han ville dog helst kaldes Thomas, da han kom kørende fra København, specielt for at møde FOTOGRAFISK SALONs medlemmer. Vi fik historierne bag mange af hans fascinerende billeder, der har udmøntet sig i en usædvanlig flot bog og gallerisalg, og vi fik en smagsprøve på det nye, store projekt Titans & Olympians, der omfatter foto, video, lyd og planer om en højt profileret udstilling.

Alt dette kan man se mere om på www.tomace.dk

Med efterhånden velkendt mangel på diskretion spurgte Salonens medlemmer ind til alt fra Photoshop til privatøkonomi, og fik til gengæld et nuanceret indblik i års hårdt arbejde, kampen om kunstscenen med både gallerier og Kunstfonden. Trods kompleksiteten var essensen af Thomas' overvejelser snublende enkel: "Jeg vil bare gerne lave billeder". Og det er han god til.


Oversigt
bottom of page