top of page

Program for 2017-18

Onsdag d. 27. september: Jan Grarup

Det ved I jo sådan set godt, og det er måske lidt overflødigt at nævne det, for der er helt udsolgt til foredraget. Men det skal alligevel med, så vi kan få overblik over sæsonen - og vi vil, som det mindste vi kan gøre, få lagt et referat ud på vores hjemmeside! Derudover kan vi jo opfordre de heldige, der har fået billetter, til at fortælle om aftenen med en af verdens bedste fotografer.

Foto af Jan Grarup:

Tirsdag d. 31. oktober

Ole Christiansen - hvem er det? vil en og anden sikkert spørge. Stol på os: han er en fantastisk dygtig og hyggelig fotograf fra København, der har været aktiv i 40 år og som har været med ualmindeligt mange sammenhænge og taget taget utroligt mange gode billeder. Han vil komme og fortælle om sin karriere, så reserverer dagen allerede nu - og tjek hans hjemmeside: www.olechristiansen.dk

Foto af Ole Christiansen:

Torsdag d. 16. november

Det har næppe undgået jeres opmærksomhed, at Museum Jorn i Silkeborg i perioden fra d. 23.9. - 10.12. udstiller 52 værker af en af verdens førende fotokunstnere, Cindy Sherman. For at få maksimalt ud af det har vi lavet en aftale om en rundvisning med kuratoren, og det er kl. 20. Hvis I alligevel havde tænkt jer at se udstillingen, så udsæt det eventuelt til den aften - så bliver udbyttet meget større! PS: De sælger også mad i caféen til rimelige priser…

Foto af Cindy Sherman:

Tirsdag d. 5. december

Vi varsler et tredobbelt arrangement i julemåneden. For det første kommer der rapport fra Fotofever og ParisPhoto, for det andet søsætter vi et større udstillingsprojekt, som vi laver i et samarbejde med PixlArt - og for det tredie juler vi med gløgg og småkager! Altså hele tre ting på én gang, og det kan man godt!

Tirsdag d. 23. januar 2018

Vi har fået lavet en aftale med fotografen og fotokunstneren Torben Eskerod om at stille op i Salonen og fortælle om det, der optager ham og vise en masse billeder. Se mere om ham her www.torbeneskerod.com og lad jer overbevise om, at det er en aften, der skal reserveres Fotografisk Salon!

Foto af Torben Eskerod:

Tirsdag d. 6. marts 2018

Hvis det skulle være undgået nogens opmærksomhed, så har Danmark fået en professor i fotografi! Hun hedder Mette Sandbye, og hun har indvilget i at komme til Aarhus og fortælle os om det, hun arbejder med og forsker i. Det glæder vi os helt vildt til, for hun ved noget og hun er god til at formidle det. Se fx. bare hendes mange anmeldelser i Weekendavisen eller læs storværket Dansk Fotografi, som hun var redaktør af.

Foto af Mette Sandbye:

Tirsdag d. 24. april 2018

Ja den er af forskellige grunde åben, den dag, men vi har reserveret den til et arrangement. I får bare ikke at vide, hvad det er, men sæt for en sikkerheds skyld et mærke i jeres kalendre…

Weekenden d. 16. - 16. 17. juni 2018

OK: her prøver vi noget helt nyt! I de første uger i juni er der nemlig Fototriennale i Hamburg (se mere her: www.phototriennale.de) - og vi vil få sammensat et program, så vi kan tilbyde en tur derned med mulighed for overnatning og et bombardement af fotooplevelser. Programmet ligger ikke klar endnu, men temaet er: BREAKING POINT. SEARCHING FOR CHANGE. Det kan jo rumme lidt af hvert - men lad nu være med at bruge alle pengene på NorthSide Festivalen. Der skal være noget til Hamburg også!

Billede fra Triennalen:


Oversigt
bottom of page